Helpt u de juiste keuze te maken
Overzicht
Onze Klanten
Contacteer ons
Info

Informatie

Ervaring Loopbaanadvies is een eenmansbedrijf dat bij grotere opdrachten samenwerkt met andere ZZP-ers. Daardoor is er altijd sprake van flexibiliteit en maatwerk. Statutair is het bedrijf in Zevenaar gevestigd, maar de gespreksruimte bevindt zich in Arnhem; Zeelandsingel 40.

De hoofdproducten  zijn:

  • loopbaanadvies
  • coaching
  • re-integratie

Werkwijze: elk traject wordt voorafgegaan door een gratis ori├źnterend gesprek met de kandidaat. In dat gesprek wordt nagegaan wat de feitelijke vraagstelling is en of er sprake is van een match met de beoogd adviseur. Op basis van dit gesprek wordt er een offerte opgesteld. Is de opdrachtgever de werkgever dan zal er - uiteraard - ook een kennismakingsgesprek met deze opdrachtgever plaatsvinden.

Integriteit: in de driehoek: opdrachtgever, kandidaat en adviseur is het belangrijk dat alle partijen respect heben voor elkaars verantwoordelijkheid. Hierbij is het van belang om te weten dat de adviseur alleen maar met medeweten van de kandidaat terug koopeld aa de opdrachtgever.

Rapportage: elk traject wordt afgesloten met een schriftelijke rapportage, die na instemming van de kandidaat aangeboden wordt aan de opdrachtgever, waarna er een mondelijke terugkoppeling plaatsvind *(een zogenaamde 'warme overdrht').


HomeInfoProducten